Cikkek

Átadták a Vodafone ügyfélszolgálati központját

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-06-23 12:10:06

A Vodafon új miskolci központja 2010 közepétől működik majd teljes kapacitással. A 600 millió forintos beruházás 300 munkahelyet teremt.

Az ünnepélyes átadáson Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatal vezetője elmondta: a kormány egyik elsődleges célja a munkahelyek megvédése és az új munkahelyek megteremtése. Az idén 50 milliárd forinttal támogatják a munkahelyek megőrzését, ami a kormány tervei szerint 100 ezer munkahely megtartását teszi lehetővé. A miniszter szerint a válság kirobbanása óta eltelt 9 hónapban 62 településen 19 ezer munkahely jött létre; míg korábban inkább a 800-1000 fős munkahelyeket létrehozó cégeket támogatta a kormány, mára a 100-300 állást létrehozó beruházásokat részesíti előnyben.

A Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Beck György nagyon jó döntésnek tartja, hogy Miskolcra hozták az új özpontot. Elmondása szerint a Vodafone a nehéz gazdasági környezet ellenére is elkötelezett Magyarország mellett, és az új regionális ügyfélszolgálati központ helyszínének kiválasztásakor az is fontos szerepet játszott, hogy ne csak a fővárosban, hanem a munkanélküliséggel küzdő régióban is bővítéseket hajtsanak végre.

Az elmúlt években a társaság a budapesti mellett a második olyan központot nyitja meg Magyarországon, ahol az egész régióra kiterjedő tevékenységet folytathat. Mindezek hatására a társaság jelenlegi 1400 fős alkalmazotti létszáma az év végére várhatóan megközelíti a 2 ezer főt...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek