Cikkek

Tudnivalók

Felhasználási feltételek

A cikkekben leírtakért, azok használhatóságáért és következményeiért felelősséget NEM vállalok! Mindenki saját felelősségére használja őket. Jótanács, hogy cikkek végrehajtása előtt - ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban - hozzunk létre egy-egy rendszer-visszaállítási pontot, melyet később probléma esetén vissza tudunk állítani. (Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás)

Szerzői jogok

Az oldalon található cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezeket máshol újrapublikálni, még az eredeti forrás megjelölésével is TILOS! Kivétel ezalól, ha Dobos László - azaz én - személyesen engedélyezem. A cikkeket a lacy.hu oldalon kívül ebben a formában sehol nem lehet elérni. Az írások 95%-a saját szellemi termékem, a többi publikálását az eredeti szerző jóváhagyásával tettem. A lapon NEM található törvénybe ütköző anyag!

Adatvédelem

A honlap látogatása során figyelemmel kísérem mely oldalakon jártál, milyen cikkeket s hogyan osztályzottál. A regisztráció során megadott adatokat (felhasználónév, email cím) harmadik személy számára csak jogerős bírósági megkeresés esetén adom ki. A regisztráláskor megadott jelszót olvasható formában nem tárolja a rendszer. A fórum használatakor minden hozzászólásnál rögzítésre kerül a számítógéped IP címe. Ezen címeket csak jogerős bírósági megkeresés esetén adom ki. Az adatokat legjobb tudásom szerint kezelem/tárolom, azokat szándékosan (jogerős bírósági megkeresés kivételével) NEM adom ki! Mindezek ellenére felelősséget NEM tudok vállalni az oldalon megadott adatokért!

Médiaajánlat

5 cikkemet újrapublikálhatod a saját weblapodon, ha minden írás elején feltünteted a lacy.hu-t forrásként, linkké alakítva! Reklámok: A lapon található Google hirdetéseket fizetség ellenében saját reklámodra cserélhetem. A részletekért vedd fel velem a kapcsolatot.

Dobos László