Cikkek

Végleges Windows 7 karácsonyra

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-05-12 10:10:06

Most már hivatalos: a Microsoft bejelentette, hogy a Windows 7 végleges változatát a negyedik negyedévben, az ünnepek előtt dobja piacra.

A Microsoft a szokásos éves TechEd konferenciáján Los Angelesben jelentette be, hogy a negyedik negyedévre, a karácsonyi bevásárlások időszakára időzíti a Windows 7 végleges változatának kiadását. A Windows 7 operációs rendszer mind a cégeknek, mind a végfelhasználóknak ugyanakkor lesz hozzáférhető, és a Windows Server 2008 R2, a szoftvercég szerverekre szánt operációs rendszere is ugyanebben az időben jelenik meg. A bejelentés ellentmond az Acer nemrég elejtett információjának, mely szerint a vállalat első, telepített Windows 7-tel szerelt gépeit sokkal előbb, október 23-án dobná piacra.

A Microsoft Windows 7 operációs rendszerének mindenki által letölthető és kipróbálható, kiadásra jelölt változatát egy hete tette elérhetővé a gyártó. A másik kulcsfontosságú termékével, az Office 2010 irodai programcsomaggal kapcsolatban a Microsoft a TechEd konferencia résztvevőinek azt ígérte, hogy már júliusban a rendelkezésükre bocsát egy technikai előzetesnek szánt verziót. Az Office programcsomag végleges változatának megjelenési dátumáról azonban nem esett szó...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek