Cikkek

Indusztriál metál

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-08-05 13:55:17

Különleges kamera-elhelyezés, feltűnő színek és formák, férfias megjelenés: nálunk járt a Sony Ericsson C902.

Még Barcelonában debütált a C902, amely mostanában jutott el szerkesztőségünkbe. Pár perc önfeledt nyomogatás után gyorsan kikristályosodott, hogy vita nincs: egy igencsak kimagasló tulajdonságokkal rendelkező SE-modellel van dolgunk. A Sony Ericsson legújabban C betűvel jelzi a Cyber-shot logóval ellátott, alapvetően fotózásra kihegyezett mobiljait - ezek közül a pillanatnyilag legnagyobb tudású járt nálunk. Egy pillanat alatt rabul ejtett a telefon letisztult formájával, érdekes ötleteivel - külsejében leginkább az tetszett, hogy teljes egészében fémből építették fel a házát (emiatt természetesen kissé nehéznek is tűnik elsőre).

Kétségkívül elegáns megjelenést kölcsönöz viszont a telefonnak a fém, valamint az is, hogy három fehér csík fut végig a mobil oldalán - ezt egyik oldalon a töltő csatlakozója, másikon a kamerát kezelő gombok töri meg. A telefon hátlapja elég nehezen pattintható fel, ami azért volt bosszantó, mert ez alá, az akkumulátor mellé kell elhelyezni az M2-kártyát, s a kártyacsere így elég macerás tud lenni. A telefon gombjai egyébként számomra nagyon kicsik voltak, s elég nehezen lehetett őket benyomni, viszont valószínűleg csak az én készülékem esetében lehetett ez így, mivel máshonnan nem hallottam ezt a panaszt.

secybers.jpg

A vörös változatot teszteltük, s annyiban volt ez érdekes, hogy bár nem nevezhetném kifejezetten női telefonnak - sehol egy lekerekítés, egy elsimított él, minden keménységet sugall -, mégis lehetnek olyan nők, akik a C902-ben megtalálhatják a hozzájuk illő telefont...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek