Cikkek

Hazai cég a MS partnerdíj-program döntőjében

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-07-02 17:10:06

A Microsoft bemutatta az idei Év Microsoft Partnere díj nyerteseit és döntőseit. A magyar cégek közül az IPR-Insights Kft.-t választották a legjobbak közé.

Az évente kiosztott díj azokat a Registered, Certified és Gold fokozatú partnereket jutalmazza, akik példaértékű megoldásokkal látták el ügyfeleiket az elmúlt évben. A díj nyerteseit és döntőseit a világ minden tájáról beérkező 2000 nevezés alapján választották ki, figyelembe véve, hogy mennyire elkötelezetten használják fel a Microsoft technológiáit az ügyfelek igényeihez igazodó, nemzetközileg is jelentős megoldásokhoz. A díjazottak és döntősök New Orleansban, a vállalat július közepén megrendezendő globális partnerkonferenciáján (Microsoft Worldwide Partner Conference) vehetik át az elismerést.

A döntősök között ebben az évben is szerepel magyar cég: az IPR-Insights Kft. az év szoftvergazdálkodási partnere (Software Asset Management Partner of the Year) kategóriában került a legjobb három közé. Pályázatának címe "Comprehensive software asset management services" volt; ebben az IPR-Insights azt mutatta be, hogy a szoftvereszköz-menedzsment informatikai, jogi és számviteli területein nyújtott szolgáltatások milyen módon segítették elő az ügyfelek problémáinak megoldását és a megtakarításokat. A zsűri fontosnak tartotta, hogy az IPR-Insights úttörő szerepet vállal a magyar szoftvergazdálkodási kultúra fejlesztésében, hozzájárulva ahhoz, hogy a hazai cégek a szoftvergazdálkodást mára a nagyvállalati informatika elengedhetetlen feladatai közé sorolják.

Az IPR-Insights ügyvezetője, Zsoldos Sándor azért tartja különösen értékes az elismerést, mert cége egyedüli független szoftvergazdálkodási tanácsadóként úgy került a döntőbe, hogy fennállása óta egyetlen Microsoft licencet sem értékesített. Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy vállalatának most már rendszeresen, évről évre van olyan hazai üzleti partnere, amelyet a Microsoft világviszonylatban is elismer...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek