Cikkek

Elég a rinyálásból!

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-03-04 11:10:06

Arnold Schwarzenegger kormányzó szerint nem visszafele kell tekintenünk, hanem előre. Ezen kívül más hasznos tanácsokkal is szolgált a Cebiten.

Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzónak van megoldása azok számára, akik a világgazdaság állapota miatt keseregnek: abba kell hagyni a siránkozást. "Semmi értelme annak, hogy hátradőljünk, és siránkozzunk meg panaszkodjunk a lassuló gazdaság miatt, hiszen előre kell tekintenünk, és nem magunk mögé" - mondta a CeBIT-en tartott előadásában. "A megoldás és nem a probléma részének kell lennünk. Erre pedig az egyetlen megoldás az optimizmus és az új lehetőségek keresése a gazdaság élénkítésére" - tette hozzá a politikus (képünkön Angela Merkel kancellárral).

Kalifornia állam a CeBIT idei partnere, ebből az alkalomból 51 kaliforniai kis- és középvállalat vesz részt a hannoveri vásáron. Schwarzenegger maga is igyekszik befektetőket keresni, ugyanakkor a világon egyre inkább terjedő protekcionizmus ellen is felszólalt. "Ezzel már próbálkoztunk Amerikában a harmincas években, és iszonyatosan visszaütött...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek