Cikkek

Ingyen letölthető a Windows 7 Beta

kategória: Információk — forrás: lacy — dátum: 2009-01-24 — értékelés: 4.14Nyomtató

A Microsoft január 9-én szabadon letölthetővé tette - az első 2.5 millió letöltésig - a Windows 7 kliens operációs rendszerének első béta változatát.

Ne sokat teketóriázzunk, ha még nem szereztük be saját kópiánkat: Windows 7 Beta letöltés. Kis görgetés után kiválaszthatjuk, hogy 32bites vagy 64bites változatot szeretnék, illetve a nyelvet. 32bites rendszer esetén öt, 64bites esetén négy nyelvből választhatunk. Az lényegtelen, hogy francia, spanyol, kínai verzió még nincs, a fő, hogy hindi nyelven már elérhető a béta operációs rendszer. A továbbiakban be kell majd jelentkeznünk a Windows Live IDnkkel, ami megegyezik az MSN Hotmail, MSN Messenger és Passport fiókunkkal. Természetesen ha még nincs fiókunk, helyben csinálhatunk egyet. Belépés után kapunk egy serial kódot, amivel 2009. augusztus 1-ig használhatjuk a Windows 7 Betát.

A "Download Now" gombra kattintva elindul egy java letöltésvezérlő, amely egy 2.5GB-os iso fájlt kezd el menteni a gépünkre. Ezt aztán felhasználhatjuk egy virtuális gépben (VMware) vagy kiírhatjuk egy írószoftverrel (Nero - CD-képfelírás) DVDre és onnan telepíthetjük. A telepítéskor ne frissítést, hanem új (tiszta) telepítést válasszunk!