Cikkek

Újabb három Ultimate Extra jelent meg

kategória: Telepítés — forrás: lacy — dátum: 2008-09-30 — értékelés: 5.00Nyomtató

Ismét bővült a Windows Vista Ultimate változathoz letölthető ingyenes, extra szoftverek száma. Az újonnan megjelenő plusszok között helyet kapott egy logikai-kirakó játék, egy hangséma és pár új DreamScene háttérkép.

Az extrák mérete valamivel több, mint 120MB és természetesen Windows Updaten keresztül lehet őket letölteni. Mivel az extrák nem javítások, ezért a Windows Update nem figyelmeztet, hogy töltsük le őket. Start menü keresőjébe írjuk be, hogy windows update, majd kattintsunk a találatra. Elérhető extrák megjelenítése, jelöljük ki őket, majd Telepítés gomb.

Microsoft Tinker

Logikai-kirakó játék, amelyben egy kis robot segítségével kell tárgyakat tologatni / működtetni a feladatok megoldásához.

 

Windows DreamScene Content Pack #4

Három új videó, ami lényegében ugyanaz, csak a táj mindegyiken más más színben pompázik. Telepítés után az asztalon kattintsunk jobb egérgombbal, Testreszabás. Az asztal háttérképe link, majd válasszuk ki a Windows DreamScene-tartalom pontot a menüből. Itt találjuk meg a videókat.


Ultimate-extra hangok a Microsoft Tinker játékból

A Tinker játékban használt hangokból összegyúrt Windows hangséma, melyet a Vezérőpult / Hang részén belül Hangok fül alatt tudunk kiválasztani telepítés után. (Microsoft Tinker Game Sounds)