Cikkek

Vízjel eltávolítása az asztalról

kategória: Interfész — forrás: lacy — dátum: 2009-08-04 — értékelés: 0Nyomtató

A vízjelet az asztalról legegyszerűbben a Watermark Removal Script használatával tudjuk eltüntetni. A szkript automatizálja a teljes folyamatot.

Ha a  Windows 7 RC verziót használod, valószínűleg látsz egy Windows 7 Evaluation Copy. Build 7100 - vagy hasonló - szöveget az asztalon. Nekem nem tetszik, de hogyan szabadulhatunk meg tőle? A vízjel szövege a user32.dll.mui rendszerfájlban van tárolva. Ha jó vagy a rendszerfájlok feltörésében, hajrá! Ha mégsem, használd a Watermark Removal segédeszközt.

Watermark in Windows 7 RC

Kövesd az utasításokat a vízjel eltüntetése végett...

  1. Töltsd le:  Watermark Removel Utility.
    (ha az alábbi link nem működik, próbáld meg letölteni a hivatalos weboldalról)
  2. Tömörítsd ki a zippet és jobb klikk megfelelő exe fájlra. A RemovewatermarkX86.exe fájlt válaszd, ha 32-bites Windows-t használsz és a RemovewatermarkX64.exe fájl abban az esetben, ha 64-bitest.
  3. Válaszd a Futtatás rendszergazdaként pontot, majd a rendszer engedélyt fog kérni a folytatáshoz. Természetesen engedélyezzük.
  4. Gépelj be egy Y-t a folytatáshoz...

Elméletben készen vagyunk. Olvasd el az első sort a parancssor ablakában... file has been patched: Success! Jól hangzik, indítsd újra a számítógépet!

Tökéletes!

ui: Újrabootolás után, ha a vízjel még mindig ott van, futtatsd manuálisan az mcbuilder.exe fájlt a parancssorban és indítsd újra a számítógépet.