Cikkek

Üdvözlőképernyő hátterének megváltoztatása

kategória: Interfész — forrás: Orbán György — dátum: 2010-03-07 — értékelés: 5.00Nyomtató

A tweaks.com Logon Changer program segítségével egyszerűen testre szabhatjuk a Windows 7 rendszerünk üdvözlő képernyőjének hátterét.

Ehhez csak pár kattintásra lesz szükségünk. Töltsük le az alkalmazást, indítsuk el és kattintsunk a Change Logon Screen gombra.

 

Tweaks.com Logon Changer alkalmazás az eredeti üdvözlőképernyővel

Ezután keressük meg azt az új háttérképet, amit használni szeretnénk.

Háttérkép kiválasztása

Ha kiválasztottuk a megfelelő háttérképet kattintsunk a megnyitás gombra. Ezután ha a kiválasztott képünk túl nagy, az alkalmazás felajánlja, hogy automatikusan lemásolja, és átméretezi a képet. Kattintsunk az igenre.

Képátméretezés és másolás jóváhagyása

Ez után megjelenik az új háttérkép, amit kiválasztottunk. Ha meg szeretnénk nézni, hogy milyen lesz az üdvözlőképernyőnk az új háttérrel, kattintsunk a Teszt gombra.


 
Üdvözlőképernyő az új háttérrel

Ha vissza akarjuk kapni az alapértelmezett Windows 7 bejelentkezési képernyőt, csak a Revert to Default Logon Screen gombra kell kattintanunk, ekkor az alkalmazás automatikusan eltávolítja az összes általunk létrehozott egyedi hátteret.
A program által támogatott fő funkciók:
  • Automatikus kép átméretezés – Nem kell aggódnunk a Microsoft által megadott 245KB-os fájlméret miatt. A tweaks.com Logon Changer biztosítja a képek átméretezését és újratömörítését a lehető legjobb képminőség elérése érdekében, mindezek mellett az eredeti kép érintetlen marad.
  • Automatikus biztonsági mentés a képekről - Az üdvözlőképernyőhöz tartozó OEM és felhasznált háttérképek automatikusan el lesznek mentve, amikor megváltoztatjuk a hátteret.
  • Teljesen ingyenes.

A Tweak.com Logon Changer csak a Windows 7 rendszerekhez lett tervezve.

Szerző: Orbán György