Cikkek

Windows 7 hatféle ízesítéssel

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-02-04 12:10:04

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy összesen hat verzióban kínálja majd a múlt hónapban bétatesztre közzétett Windows 7 operációs rendszer végleges változatát.

A Microsoft Windowsokért felelős igazgatója, Mike Ybarra jelentette be, hogy az új Windows 7 operációs rendszernek hat változata lesz. A cég arra számít, hogy a a két fő verzió megfelel majd a felhasználók többségének, mégis tartják magukat a Vistával meghonosított "kiszerelésekhez". Ezekkel kapcsolatban sok kritika érte a Microsoftot, miszerint az ellentmondásos elnevezések összezavarják a vásárlókat. Bár a jelenlegi információk közel sem mondhatók teljesnek, úgy fest, hogy a hivatalosan közölt hat változatnál jóval több lesz a valóságban. Ez egyrészt a 32 és 64 bites verzióknak, másrészt az EU-előírásokhoz igazodó, Media Player nélküli "N" változatoknak köszönhető. A most bejelentett Windows 7 változatok a következők:

A Starter Edition a világon mindenhol elérhető lesz, de csak a PC-gyártókon keresztül, új gép vásárlásával lesz beszerezhető...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek