Cikkek

Új ügyvezető a UPC-nél

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-06-16 11:10:06

Június 15-től Betzalel Kenigsztein a UPC Magyarország ügyvezető igazgatója. Új minőségében sosem tapasztalt, nagy sebességű internet bevezetését ígéri.

Betzalel Kenigsztein több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban. Számos felsővezetői pozíciót töltött be a Tevel és Tevel Telecom cégnél, Izrael vezető kábeltelevíziós szolgáltatójánál, 2004 óta a UPC Hollandia műszaki igazgatója. Az izraeli Bar Ilan Egyetemen szerzett MBA diplomát marketing szakirányon, továbbá kitüntetéssel végzett villamosmérnökként a Technionon, a világszerte elismert izraeli műszaki egyetemen.

- Már nagyon várom, hogy a UPC Magyarország csapatával dolgozzak. Ez egy erős vállalat, amely minden szükséges eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy az egyre kiélezettebb piaci versenyben kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Egy sor érdekes, új termékkel és szolgáltatással jelenünk meg a magyar piacon: elektronikus videótárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és még sosem tapasztalt nagy sebességű internetet fogunk bevezetni - mondta az új ügyvezető...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek