Cikkek

Új oldallal frissít a Nav N Go

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-12-16 16:10:05

A naviextras.com nem csak térképek frissítésével foglalkozik, de a régi mynavngo.com-hoz képest extrákat is kínál.

Noha az új oldalnak elsődlegesen célja a meglévő térképek frissítése, a naviextras.com nevéhez hűen extra szolgáltatásokat és tartalmakat is kínál a felhasználóknak. Simon Attila, a Nav N Go online értékesítője szerint a térképfrissítések már 44 különböző nyelven tölthetők le, vagyis az oldal nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi közösségnek is szól. A portálon keresztül nemcsak frissíteni lehet a térképeket, hanem újabbakat is lehet vásárolni. A felületen keresztül frissíthető PDA-k és PNA-k sora folyamatosan változik, ezért gyártója egy Naviextras matricát helyez majd a frissíthető termékek csomagolására.

A térképek mellett 3D-s kiegészítők is megvásárolhatók az egyes nevezetességekkel, várostérképekkel vagy domborzati formákkal. A holtankoljak.hu weboldallal együttműködve a térképeken megjelennek majd a benzinkutak és a benzinárak is - ezek érdekes pontként (Point of Interest) tűnnek fel.

A weboldal fórumán már tízezer felhasználó regisztrált, aktiválásuk a Nav N Go szándéka szerint tovább erősíti az oldal közösségi szerepét. A jövőben lehetőséget adnak majd a felhasználói tartalom feltöltésére is, a tagok például megoszthatják egymással kedvenc útvonalaikat...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek