Cikkek

Új kereskedelmi igazgató az Euro One-nál

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-06-10 16:10:04

Júniustól Fóris Zoltán személyében új kereskedelmi igazgató koordinálja az Euro One Számítástechnikai Zrt. értékesítési tevékenységét.

A Bravogroup csoporthoz tartozó Euro One június elején kiadott közleménye szerint a cég árbevételén nem, de üzleti eredményén jelentősen javított az elmúlt pénzügyi évben: 2007-hez hasonlóan tavaly is 6,5 milliárd forintos árbevételt produkált, miközben üzleti eredménye a háromszorosára emelkedett. A rendszerintegrációval foglalkozó Euro One portfolióján belül tovább nőtt a nagy hozzáadott értékű tevékenységek aránya, míg a kis árrésű "dobozkereskedelem" súlya csökkent, így a cég tőkehatékonysága is jelentősen javult.

A fizikus és közgazdász végzettségű Fóris Zoltán (képünkön) korábban az Omega Consulting Kft. ügyvezetői posztját, azelőtt pedig az IBM Magyarországi Kft. szoftverértékesítési igazgatói munkakörét töltötte be. Az Euro One újonnan kinevezett kereskedelmi igazgatója a cég pénzügyi eredményeivel kapcsolatban elmondta: a vállalat tavaly indított új hálózatintegrációs üzletága is jelentősen javította az eredményeket...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek