Cikkek

Új HP noteszek otthonra

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-09-03 12:10:05

Magyarországon is bemutatkozott a legnagyobb számítógépgyártó otthoni felhasználóknak szánt notebook-sorozata.

Nyár elején, Berlinben már megismerhettük a Pavilion termékvonal újdonságait, azonban az ott felvonultatott széles termékpalettának csak egy kis szelete lesz elérhető Magyarországon: nálunk csak a dv5 és a dv6000 modellek kerülnek forgalomba. A Pavilion sorozat megjelenése már önmagában nagy öröm, a tegnapi bemutatón több HP-s szakember is kiemelte, hogy van ok ünnepelni, mert hosszú ideje dolgoznak azon, hogy a hazai felhasználók is megvásárolhassák a kifejezetten multimédiás feladatokra, és játékra szánt gépeket.

hp_pavilion_dv5_oldal.jpg

Noteszgép otthonra
A HP eddig is jelen volt a noteszgépek piacán, és nem is ért el rossz eredményeket, de korábban csak az alapvetően üzleti felhasználásra szánt HP-Compaq széria volt hozzáférhető a végfelhasználóknak is. Ezek a gépek egyrészt nem az extravagáns megjelenésükről híresek, másrészt számos olyan szolgáltatást kínálnak, amelyek elsősorban a vállalati rendszergazdák életét könnyítik meg. Ezzel szemben azok, akik otthonra, a korábbi asztali gép leváltására vagy mellé keresnek notebookot, egész más szempontokat vesznek figyelembe a vásárlás előtt.

hp_pavilion_dv6000_oldal2.jpg

A HP Pavilion gépei egyedi megjelenésükkel már első látásra felhívják magukra a figyelmet. A mintás vagy zongoralakk hatású felületek jó minőségű anyagokat takarnak, mind a borítást, mind pedig a gép belső felépítését tekintve. A számos különféle csatléakozó is a kényelmes, egyszerű használatot segíti elő, modelltől függően 3 vagy 4 USB portot, FireWire csatlakozót, ExpressCard foglalatot, memóriakártya-olvasót, hagyományos és HDMI monitorkimenetet találunk többek között, illetve egyes modelleken eSATA port is felfedezhető...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek