Cikkek

Új értékesítési vezetők a Nav N Gónál

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-06-17 16:10:04

A navigációs szoftvercég szerdán jelentette be Roger Huang ázsiai és Lukács Andrej kelet-európai értékesítési igazgatók kinevezését.

A Nav N Go eértékesítési csapata így amerikai, ázsiai, valamint kelet- és nyugat-európai jelenléttel biztosíthatja a budapesti székhelyű vállalat további globális üzleti növekedését. Roger Huang (balra) központi irodája a kínai Senzenben található; a korábban értékesítéssel és termékmenedzsmenttel foglalkozó szakember főként Kínában és Tajvanban szerzett tapasztalatokat, többek között az AmTRAN Electronics és a GPS-E Limited munkatársaként. A budapesti központban dolgozó Lukács Andrej korábban két évig Szerbiában tevékenykedett, ahol megalakította és vezetése alatt sikerre vitte a Strong & Unique mobiltelefon-vállalatot. 2006-ban tért vissza Magyarországra, ahol az LG Electronicsnál és a Blaupunktnál nyert betekintést a kelet-európai regionális piac világába.

- A valóban globális értékesítési szervezet felállításával a Nav N Go immár hatékonyabban képes támogatni üzleti partnereit az iparág vezető technológiáinak kiaknázásában, és mindez további sikerekhez vezet majd az általunk kiszolgált piacokon - mondta Jim Nardulli, a Nav N Go globális kereskedelmi vezetője...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek