Cikkek

Teszt: Sony Ericsson T700

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-11-10 12:10:05

A T700 évek múlva sem megy ki a divatból, általános tudását tekintve pedig ugyancsak hűséges barátunkká válhat.

Volt nemrég egy reklám, amelyben régi, randa telefonját rejtegette a szégyenkező (f)elhasználó. A T700 ezzel szemben hosszú ideig divatban marad - legegyszerűbben a "stílusos" jelzővel határozhatnánk meg. Mindenféle formák, kihajtható, szétcsúsztatható változatok jönnek és mennek, egyik évben trendi, másikban már ciki egy-egy új típus, de a Sony Ericsson apró, kétharmad részben fém borítású készüléke a maga egyszerű candybar formájával, elegáns elrendezésével kortalanra sikerült. Persze egy telefont nem csak ennyiből ítélhetünk meg, nézzük meg tehát, milyen is ez a fém-műanyag ketyere, és mi lakik a borítás alatt.

Fémvázas Trendinátor
Persze kicsit még maradjunk a külsőnél, hiszen egy ilyen apró telefonnál a kinézet mellett a kezelhetőség szempontjából sem árt körüljárni a készüléket. Az említett szálcsiszolt alumínium körülbelül a készülék kétharmadát borítja, ezt azonban színben és érintésben is hozzá illő műanyag váltja. A 2 hüvelykes kijelző alatt apró gombokat találunk - ha nem is teljesen azokat a "vonalgombokat", amit a svéd-japán gyártó újra és újra előkap, nagy megrökönyödésünkre, de azért elsőre féltem bepötyögni egy SMS-t.

 

img_1232_cikkbe.jpg

 

Érdekes módon kifejezetten jól használható, tehát ez esetben a látszat csal - csupán a kissé lötyögősödésre hajlamos középső, négyirányú gombot sikerült néha félrenyomnom...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek