Cikkek

Tegnap Google Chrome 2, ma IE8 letöltés

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-03-19 10:10:04

A Google Chrome 2.0.170.0 változata tegnap óta érhető el, az Internet Explorer 8 végleges verziója magyar idő szerint este hattól lesz letölthető.

A böngészőverseny egy percre sem lanyhul: nincs egy hónapja, hogy a késésben lévő Firefox 3.1-ről, a Safari 4 betáról, illetve a Microsoft teljesen új böngészőjének fejlesztési munkáiról is írhattunk. Most a frissített Chrome és a Microsoft új üdvöskéjének első végleges verziója érkezett meg. Tegnap óta elérhető a Google Chrome böngésző legfrissebb bétaváltozata, a 2.0.170.0-s verzió. A hivatalos Chrome változatlanul az 1.0-s. A Google termékektől megszoktuk, hogy teljes funkcionalitásuk mellett sokáig viselik a Beta címkét, így olvasóinkat most is arra bíztatjuk, hogy bátran használják a Chrome Betát. Az új változat számos hibajavítást tartalmaz, melyekről a lista itt található.

Internet Explorer 8 estére
Magyar idő szerint március 19-én csütörtökön este 6 órától lesz elérhető a Microsoft Internet Explorer 8 első teljes értékű változata az IE8 weboldalán és a Microsoft letöltési központban. (Fontos, hogy addig az oldalakról nem a teljes értékű változat, hanem az IE8 RC1 tölthető le!)

A Microsoft az Internet Explorer 8 első bétaverziójával egy éve készült el. A szoftvercég által közzétett, az NSS Labs végezte kutatás szerint az IE8 RC1 a kártékony programok 69 százalékát elcsípte, mielőtt azok kárt tudtak volna okozni a rendszerben...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek