Cikkek

Szerverekkel a válság ellen

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-06-23 16:10:05

Megjelent a Fujitsu ötödik generációs PRIMERGY szervercsaládja a magyar piacon. A fejlesztés során kiemelt figyelmet kapott az energiatakarékosság.

Az Intel Xeon 5500 sorozatú processzoros, kétfoglalatos PRIMERGY S5 szervercsaládja az első tisztán Fujitsu fejlesztésű számítástechnikai eszközök a magyar piacon. A vállalat az új szerverarchitektúrától azt várja, hogy kimagasló teljesítménye, energiahatékonysága, használhatósága és beépített virtualizációs képességei révén jelentősen növeli a Fujitsu jelenlétét a szerverek, a megoldások és az adatközponti szolgáltatások piacán, ellensúlyozva a szerverek iránti hazai kereslet jelentős és általános visszaesésének hatásait.

Az új modellek a szerverek között elsőként viselik a Fujitsu Technology Solutions saját "Green IT" címkéjét. Nagy hatásfokú tápegységgel dolgoznak, innovatív ServerView fogyasztás-szabályozó jellemzőik révén energiát takarítanak meg és csökkentik az egy szerverre jutó áramköltséget. A fogyasztást tovább mérsékli az új rendszerek hűtésre optimalizált "Cool-safe" háza. A család tagjai: TX300 S5 toronyszerver, RX200 S5 1U magas rack-szerver...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek