Cikkek

Sony Ericsson W760i: boombox és GPS

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-09-29 12:10:04

A W760i fotós képességei mellé befért a készülékházba még egy GPS is. Lássuk, milyen ízűre sikerült a mix!

Annak idején, amikor az összeolvasztott Sony Ericsson márkanév megjelent a piacon, elmaradt az azonnali technológiai fúzió, mármint abban az értelemben, hogy akkoriban a telefonok még inkább maradtak Ericssonok, mint Sonyk. A W800i bemutatása óta azonban a japán oldal zenei részlege is egyre hangsúlyosabban jelenik meg a készülékekben - az első legendás Walkman mobilt azóta egyre több követi. Sőt, kinyitható, sima "egybetelefon" vagy kicsúsztatható változat is érkezett már, volt erősebb fotós tulajdonságokkal felruházott nagytesó és szoftverekkel (többek között GoogleMaps-szel) felruházott változat is. A W760i-vel azonban most gondolt egy merészet a gyártó, és némi fotós képességek mellett belepasszírozott a készülékházba egy GPS-t is. Lássuk, ez a mix milyen ízűre sikerült!

Első látásra
Az igényes "papírkocka" méretét elsőre nem tudtam mire vélni, de kicsomagolás után még nagyobb kérdőjelek jelentek meg a fejem fölött. A telefonon és csatolt egyértelmű kiegészítőin kívül ugyanis egy szövetből készült szappantartóra emlékeztető alkotmány foglalta el a legnagyobb helyet. Az oldalán zipzár, hmmm, ez egyre érdekesebb... Kibontva egy igen érdekes felfedezést tettem, a szappantartó tulajdonképpen egy ötletes mini hangszórót rejt, a MAS-100 active speaker nevű alkotmányt.

img_0708.jpg

A doboz belsejébe kényelmesen elhelyezhető a telefon, a szokásos "harapós fésű" csatlakozót a helyére pattintva pedig már ki is hangosíthatjuk az éppen szóló zöngeményeket...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek