Cikkek

Itt az Oracle Enterprise Manager új verziója

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-03-13 12:10:04

Fejlettebb alkalmazásfelügyelet és alacsonyabb felügyeleti költséget ígér az Enterprise Manager 10gR5 integrált vertikális felügyeleti rendszer.

Az integrált vertikális felügyeleti rendszer az alkalmazásokon, a köztesszoftvereken, az adatbázis-kezelőkön vagy a Linux operációs rendszeren keresztül az Oracle teljes szoftverválasztékára kiterjed. A 10gR5 verzió újdonsága, hogy már a virtuális szoftverkörnyezeteket is támogatja. Az Oracle top-down alkalmazásfelügyeleti módszerével a felhasználók leegyszerűsíthetik informatikai rendszerüket, ugyanakkor működésüket is hatékonyabbá tehetik. A 2009. április 6-9. között Siófokon megrendezendő HOUG 2009 Konferencián több előadás is foglalkozik az Oracle Enterprise Manager 10gR5-tel.

Fejlettebb alkalmazásfelügyelet
A Siebel CRM 8.1.1 új hitelesítése olyan monitoring és diagnosztikai funkciókat biztosít a Siebel üzleti folyamatokhoz, amelyekhez az eddiginél magasabb rendelkezésre állás és teljesítmény társítható. Az Oracle Siebel CRM és Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttesekhez nemrég bemutatott Oracle Real User Experience Insight Accelerators szoftver az ilyen alkalmazásokhoz tartozó felhasználói monitoring rendszerbe állítási folyamatát egyszerűsíti le.

Hatékony adatbázis-kezelés automatizálással
Az Oracle Enterprise Manager új verziójában olyan eszközökkel egészíti ki az Oracle Database 11g felügyeleti funkcióit, amelyekkel az eddiginél nagyobb hatékonysággal végezhetik munkájukat az adatbázis-adminisztrátorok (DBA). A fejlettebb automatizálás, a fokozott rendelkezésre állás és az eddiginél hatékonyabb szabálykövetés csökkentheti a megoldás működési költségeit is.

Bővített Oracle Fusion és Oracle VM felügyelet
Az Oracle WebLogic Serverrel, az Oracle Beehive-val, az Oracle Enterprise Service Busszal és az Oracle Coherence-szel szorosabban együttműködő Oracle Enterprise Manager 10gR5 átfogó és teljesebb felügyeleti megoldást kínál az Oracle Fusion köztesszoftvercsaládra épülő alkalmazásokhoz...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek