Cikkek

Novell Teaming Starter Pack

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-09-19 11:10:05

Az ingyenes licencek és eszközök révén kipróbálhatók a vállalati szintű közösségi portálok csoportmunka-megoldásai.

A Novell Teaming Starter Pack program elindításával a Novell a vállalati termelékenység növelését célozza. Húsz ingyenes felhasználói licencet tartalmaz azon meglévő vagy új ügyfeleknek és partnereknek, akik még nem használják szervezetükön belül a Novell Teaming megoldást. A Novell Teaming a vállalat közleménye szerint olyan rugalmas csoportmunka-megoldás, amelynek segítségével a munkacsoportok a fizikai távolságtól függetlenül folytathatnak eredményes együttműködést. A Starter Pack előtelepített letölthető fájlként érhető el, és a rövid útmutató mellett oktatóvideókat is tartalmaz.

A díjmentes program keretében azok az ügyfelek és partnerek, akik a csoportmunka-megoldásokat saját környezetükben szeretnék kipróbálni, most első kézből tapasztalhatják meg a Novell Teaming csoportmunkaterek és a vállalati közösségi portálok működését. A Novell Teaming beépített blogokat, wikiket, fórumokat és más, valós idejű csoportmunka-eszközöket kínál: a felhasználók közösségben hozhatják létre, kezelhetik, oszthatják és vitathatják meg az egyes anyagokat. Az önálló felügyeletet biztosító funkciók, az egyéni alkalmazások és munkafolyamatok lehetővé teszik, hogy a rendszergazdák további közreműködése vagy támogatása nélkül igazítsák az eszközöket munkahelyi igényekhez.

A Novell alelnöke és a munkacsoport-megoldások részlegének vezérigazgatója, Kent Erickson szerint a hatékony eszközökkel ellátott csapatoknak arra van szükségük, hogy a szakértők fizikai helyétől függetlenül használhassák ki a rendelkezésre álló szakmai tudást...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek