Cikkek

Nokia N97-es tesztváltozatban

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-12-08 12:10:13

Itthon is bemutatkozott a Nokia legújabb érintőképernyős telefonja. Kiderült, hogy januártól új ügyvezetője lesz a cégnek.

A Nokia World barcelonai rendezvényen bejelentett újdonságokat ismertette Greg Williams, a Nokia Magyarország ügyvezető igazgatója a cég budapesti sajtórendezvényén. Az ügyvezető igazgató szerint a közösségi jellegű szolgáltatások egyre népszerűbbek, és a Nokia is ebbe az irányba igyekszik új fejlesztéseivel; a SO-LO nevű, helyzetfüggő szolgáltatás például a közösségi kapcsolatokat aktuális helyzetünkkel köti össze. Az ügyvezető ismertette a Point and Find nevű, bétaváltozatban levő szolgáltatást is, melynek segítségével a moziplakátra irányított mobiltelefon letölti az adott mozi werkfimjét, esetleg azt is megmondja, hogy hol van a legközelebbi mozi, ahol a filmet vetítik.

A rendezvényen az érdeklődők kézbe vehették a Nokia legújabb telefonjának, az N97-esnek a tesztkészülékét. Az érintőképernyős telefon a Nokia legújabb multimédiás számítógépe. Érdekessége, hogy qwerty billentyűzete a képernyő alatt rejtőzködik, a képernyő pedig felcsúsztatható. A tesztkészülék gyártásakor még nem tudták annak sorozatszámát, így a készüléken az N00 felirat volt látható...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek