Cikkek

Mentési tárhely kisvállalatoknak

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-09-04 13:10:03

Az EMC korlátlan back-up szolgáltatást nyújt a Lenovo laptopokat vásárló KKV-knak, minimális összegért.

A megállapodás szerint a Lenovo SL sorozatból laptopot vásárló kis- és középvállalatok korlátlan mentési tárhelyet vehetnek igénybe az EMC Mozy hostolt szolgáltatásán. Alaphelyzetben a Mozy Pro szolgáltatásért gigabájtonként és felhasználónként kell fizetni. A mostani ajánlat szerint évi 79,20 dollárt (kb. 13 ezer forintot) kell csupán fizetni korlátlan mennyiségű adat tárolásáért. A rossz hír az, hogy az ajánlat Magyarországra még nem érvényes, és hogy a bevezető időszak után évi 99 dollárba fog kerülni.

A szolgáltatás Lenovo Online Data Backup márkanév alatt fut majd és több lehetőséget is nyújt: évi 48,99 dolláros bevezető áron 50 GB mennyiségig lehet igénybe venni (teljes ára 69 dollár lesz), vagy akár ingyen is, 5 GB tárhelyig. A most indított Lenovo-EMC szolgáltatás idővel világszerte elérhető lesz, de azt még nem tudni, hogy milyen menetrend szerint.

A Mozyt tavaly októberben vásárolta meg az EMC. A szolgáltatás révén nincs szükség hardvert vásárolni a tároláshoz: a mentés online történik és automatikusan, anélkül, hogy fájlokat vagy alkalmazásokat kellene bezárni...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek