Cikkek

Megkezdte működését a Masterfield

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-10-21 15:10:04

Az informatikusoknak szóló, általános felkészítés mellett hiánypótló képzésekkel lépett a hazai piacra az új oktatóközpont.

Az informatikai felnőttképzésre szakosodott Masterfield Oktatóközpontban idén ősszel indultak az informatikusok intenzív, gyakorlatorientált képzését szolgáló moduláris tanfolyamok. Az általános informatikai elméleti és gyakorlati felkészítés mellett a Masterfield olyan hiánypótló területeken is indít képzéseket, mint például a tesztmérnökök képzése, vagy az informatikát az egyéb területekkel (például jog, pénzügy) összekapcsoló, egyedi tematikájú tanfolyamok. A tervek szerint az oktatóközpontban évente több mint száz tanfolyamon összesen ezer informatikus szakember, vagy informatika iránt érdeklődő hallgató vehet majd részt.

Az oktatóközpont a tanfolyamok mellett jelenleg két képzési programcsomagot kínál. Az elsősorban informatikai területen még pályakezdő hallgatóknak kidolgozott, de bárki számára nyitott START és JAVA START program 120 órás, öthetes intenzív képzés, amely az elhelyezkedést megkönnyítő gyakorlati ismeretekkel és problémamegoldási technikákkal vértezi fel a résztvevőket. Az informatikai, szervezetfejlesztési és felnőttképzési tapasztalatok alapján felépített INTEGRATE program integrációs és testre szabott képzéseket kínál kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint szoftverfejlesztő cégek számára az új munkatársak betanítására...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek