Cikkek

Megjelent a Sense/Net 6.0 Beta 4

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-08-03 17:10:03

A Sense/Net nagyvállalati tartalomkezelő rendszerének legújabb Beta változatában újdonság a csapatok együttműködését segítő csoportmunka támogatás és a portálfejlesztés idejét lerövidítő SmartBuilding technológia.

A nyílt forrású licencelésnek és a SmartBuilding koncepciónak köszönhetően a Sense/Net 6.0 alkalmazásával jelentős megtakarításokat lehet elérni. A Workspace a hatékony munkavégzés eszköze, a SmartBuilding pedig a fejlesztőknek jelent megtakarítást. A Workspace-ek tulajdonképpen mini portálok, ahol egy csapat tagjai információt tárolhatnak és oszthatnak meg egymással. A felhasználók fájlokat, emlékeztetőket, feljegyzéseket, határidőket és számos más tartalom típust hozhatnak létre, módosíthatnak és oszhatnak meg a csapat többi tagjával, akár az interneten is.

A Sense/Net 6.0 Beta 4 portál felépítésében is segítséget nyújt, a SmartBuilding bevezetésével a felhasználók a web böngészőből közvetlenül címezhetik a rendszerben tárolt tartalmakat. A címzett tartalmat vagy egy SmartApplication alkalmazás, vagy egy SmartPage weboldal jeleníti meg. A SmartApplication alkalmazásoknak az URL-en keresztül egyéb paraméterek is átadhatók, ilyen módon alternatív megjelenési módok is megadhatók, mint például RSS megjelenés....

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek