Cikkek

Meghirdették az E-közigazgatási Díjat

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-01-06 11:10:05

Az elismerés az államigazgatási elektronikus szolgáltatásokat és az azokat támogató informatikai rendszerek fejlesztését díjazná.

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Államtitkársága által meghirdetett E-közigazgatási Díj két-két államigazgatási és önkormányzati szervnek, szervezeti egységnek adományozható, amelyek az adott évben - a mindenkori elektronikus közigazgatási stratégia prioritásaival összhangban, illetőleg az Európai Unió e tárgykörre vonatkozó irányelveinek és ajánlásainak megfelelően - az elektronikus szolgáltatásaik és az azt támogató informatikai rendszerük fejlesztése terén a legkiemelkedőbb eredményt érték el. A pályázatok benyújtásának határideje 2009. február 15.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázat anyaga a pályázat beadását megelőzően megjelenjen a Bevált Gyakorlatok Műhely honlapján. A Bevált Gyakorlatok Műhelye (BGYM) a nemzetközi gyakorlat példájára, az epractice.eu honlaphoz hasonló céllal és tartalommal a hazai eredményeket mutatja be. Az oldal keretrendszere lehetőséget teremt a sikeres e-közigazgatási fejlesztési projektek tapasztalatainak megosztására, az elért eredmények ismertetésére...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek