Cikkek

Magyarországon az Aastra

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-01-09 11:10:09

A vállalati kommunikációs megoldásokat fejlesztő kanadai vállalat itthon is kínálja termék- és szolgáltatás portfolióját.

Az Aastra Technologies Limited tavaly vásárolta meg az Ericsson vállalati kommunikációs részlegét, ezzel kiterjeszti a vállalat szolgáltatásait az IP-alapú kommunikációs szerverek, az egységesített kommunikációs alkalmazások és az integrált mobilitás területére. A vállalat megnyitotta budaörsi képviseletét is, amelynek kulcsszerepet szán a magyarországi piac meghódításában az ügyfelek emelt szintű kiszolgálásában.

Az Aastra tavaly 606 millió kanadai dolláros éves árbevételt ért el és tíz éve folyamatosan nyereséges. Vállalati megoldásai az IP alapú infrastruktúrán alapuló alközpontok, multimédia kontakt-centerek, konferencia rendszerek, integrált vállalati mobil kommunikációs rendszerek és ehhez kapcsolódó értéknövelt megoldásokból és szolgáltatásokból állnak. Az Aastra kiemelt kutatás-fejlesztési területe a mobilitás, az IP és SIP technológia, továbbá nyílt rendszerplatformokat és hardverfüggetlen szabványosított megoldásokat használ annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és szabadságot biztosítsa ügyfelei és kereskedelmi partnerei számára a kommunikációs rendszereik kialakítása során. 

Dr. Kolláth Gábor, az Aastra Magyarország képviselet vezetője elmondta: a cég kiemelt fontosságú piacnak tartja Magyarországot, ezért létesített itt közvetlen képviseletet. A cég a vállalati megoldásait Magyarországon értékesítési partnerein keresztül forgalmazza, ezek az Assono, a Telegram, a Kapsch Magyarország, az Albacomp és a Telmo Kft...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek