Cikkek

Leépítések az SAP-nál

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-03-17 12:10:06

Az SAP a korábban meghirdetett 3 ezer fős leépítés részeként elbocsátásokat hajtott végre a múlt héten. A vállalat számokat nem hozott nyilvánosságra.

Az SAP szóvivője hétfőn megerősítette, hogy elbocsátásokat végeztek a korábban meghirdetett 3 ezer fős leépítés részeként. A Twitter közösségi hálózaton a múlt héten jelentek meg információk arról, hogy a vállalat kaliforniai részlegénél csökkentik a létszámot. Andy Kendzie, a szoftveróriás szóvivője megerősítette a híreszteléseket, hozzátéve: az elbocsátások nem egyetlen üzletágnál történtek, hanem a vállalat egészét érintették. Emellett más kiadásokat is csökkentettek, többek között az utazási költségeket. A szóvivő nem adott információkat a lépítés mértékéről.

Az IDG News Service-nek nyilatkozó egyik elbocsátott SAP-dolgozó elmondta: a cég intézkedése nem volt meglepetés, már több hónapja mindenki számított arra, hogy elküldhetik. A névtelenséget kérő dolgozó elmondása szerint mérnökként dolgozott a vállalat amerikai központú kereskedelmi csoportjánál, ahol termékprezentációkat tartott potenciális ügyfeleknek...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek