Cikkek

iPhone 3G - első benyomások

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-09-01 11:10:04

Végre, valahára megérkezett, hivatalos forrásból, szépen, csillogón. De magyarul sajnos nem beszél...

Annyit, de annyit foglalkoztunk vele, akkora várakozás előzte meg az Apple-telefon hazai bemutatkozását, hogy a tudásáról, funkcióiról most ne is essék szó. Inkább csak azokról a dolgokról, amelyek a laikus vásárlót érdekelhetik. És még inkább azokat, akik csak most fontolgatják az iPhone 3G megvásárlását.

A kompakt, kisméretű dobozból a telefonon kívül a töltő adapter, az USB-kábel és a headset került elő. Van persze (elég szűken mért) papíralapú tájékoztató, törlőkendő, és SIM-kártya cseréhez szükséges aprócska céleszköz. Elsőként a töltőre tettük, hiszen szinte teljesen le volt merülve - amikor pedig ez megvolt, az előbb említett, gemkapocshoz hasonló bigyóval kihúztuk a SIM-kártyát tartó műanyag keretet, beletettük a lapkát és indulhatott is a móka.

 

i3g_01.jpgA fóliátlanítás... 

 

Érdekes, hogy inaktív kijelzővel majdhogynem érdektelen formákkal, dizájnnal bír az iPhone 3G, amit persze hozzáértők valószínűleg minimalistának, letisztultnak hívnak. A látvány persze nem rossz, amikor pedig felvillan a kijelző, elkerekedik a száj, hiszen hihetetlenül jó minőségű panel dolgozik a megjelenítésen, ebben a méretben használata maga gyönyör.

 

i3g_03.jpg

 

Sajnos nagyon csúnyán koszolódik elől, hátul, az ujjlenyomatok azonnal felugranak rá, amiket nemhogy a törlőkendővel, de szinte semmi mással nem lehet rendesen letakarítani...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek