Cikkek

Internetet webáruházból

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-07-16 14:19:18

A telkopiac.hu a hazai vezetékes és mobiltelefon, internet és kábeltelevíziós szolgáltatásokról kínál információkat. Videó.

Elindult a telkopiac.hu független információs portál és webáruház, ahol a jeltovábbítás technológiájától függetlenül szerepel a távközlési és kommunikációs szolgáltatások döntő többsége. Elérhetők a vezetékes telefonhálózaton továbbított ajánlatok, így az ADSL internet, az IP televízió és a telefon, de a kábeltelevíziós hálózatok hasonló kínálata is. Természetesen vezeték nélküli technológiák is szerepelnek a kínálatban.

Pillanatnyilag mintegy kétezer díjcsomag található meg az oldalon, amelyek száma az újabb megállapodások révén folyamatosan bővül. A szereplők zömével már sikerült megegyezni, a többi - köztük a Magyar Telekom - még folyamatban van. Tárgyalások folynak a Magyar Kábelkommunikciós Szövetséggel is a helyi kábelszolgáltatók ajánlatainak átadásáról. Az NHH Tantusz portáljával szemben a telkopiac.hu pillanatnyilag 5 fős csapata a szolgáltatóktól közvetlenül kapja az információkat a friss ajánlatokról, amelyekre előfizetési lehetőséget is biztosít az oldalról.

Tekintsék meg a bemutatkozó sajtótájékoztatón készített videónkat!

A szerkesztők célja láthatóvá tenni azokat az apró buktatókat is, amelyeket a szolgáltatók nem hangsúlyoznak, és a laikus felhasználóknak nem egyértelmű - mondta el a bemutatkozó sajtótájékoztatón Nyilas Anita, a létrehozó és üzemeltetést végző IDS-Team Kft. Képviselője. Hangsúlyozta, ezzel nem a piacnak kívánnak ártani, csupán korrekt tájékoztatást adni. A szolgáltatóknak is érdekük az ügyfél-elégedettség, ami többek között úgy érhető el, ha a kliens azt kapja a pénzéért, amit vár. Az oldalon megtalálhatók a rendelhető extra kiegészítő szolgáltatások is.

Mindemellett számos hasznos funkciót kínál a telkopiac.hu. Az egyik ilyen az ébresztőszolgáltatás, amely e-mailben figyelmeztet a hűségnyilatkozat lejártára. Természetesen az oldal szerkesztői nem férnek hozzá a szerződésekhez (kivéve ha az az ott köttetett), az időtartamra vonatkozó adatokat a felhasználóknak kell megadni...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek