Cikkek

Az adattárolás magasiskolája

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-02-05 09:10:04

Az IBM szakmai rendezvényen mutatja be az adattárolás piaci trendjeit és a különböző méretű szervezetek üzleti igényeire fejlesztett tárolómegoldásait. (x)

Az IBM Tároló Megoldások Fórum közönsége február 25-én külföldi és hazai szakemberek előadásában ismerkedhet meg azzal a technikai háttérrel, amely napjainkban egy korszerű IT-rendszer kialakításához és működtetéséhez szükséges. A délelőtti plenáris részében elhangzó előadások a piaci trendek és az IBM információtechnológiai stratégiájának áttekintését követően a középkategóriás és a nagyvállalati tárolórendszereket, valamint a számítóhálózatokra (grid technológiákra) épülő tárolómegoldásokat mutatják be.

A szakmai fórum közönsége a délután folyamán három szekció programja közül is választhat. Az OEM szekcióban az IBM partnerei - közöttük a Brocade, az LSI Logic, a NetApp és a Qlogic - mutatják be a gyártó tárolórendszereihez fejlesztett virtualizációs és egyéb megoldásaikat. Egy másik előadásfolyamban az IBM ügyfelei, a kormányzati szféra és a szolgáltatói szektor szereplői számolnak be sikeresen megvalósított projektjeik tapasztalatairól. A harmadik szekció pedig a szoftvermegoldásokat, közöttük az IBM Tivoli Storage Manager technológiákat és az IBM TotalStorage Productivity Center adta lehetőségeket járja körül, és kitér az energiafelhasználás optimalizálására is. Ezt követően az adatmigráció, az IT infrastruktúra rekonstrukciója és a szerver oldali folytonos adatmentés témája kerül napirendre az egyes szekciókban...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek