Cikkek

Gyorsabb kereső üzleti intelligenciához

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-05-19 12:10:06

Az SAP új üzleti intelligencia megoldása lehetővé teszi a nagy mennyiségű információk közötti nagy sebességű keresést és riportolást.

Az SAP BusinessObjects Explorer a legjelentősebb üzleti intelligencia terméknek számít a Business Objects 2007-es akvizíciója óta, ötvözi a Business Objects portfolió keresési és navigációs képességeit az SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator szoftverrel. Intuitív keresési felülettel rendelkezik, így a szoftver használatához nem szükséges előzetes képzés, valamint az adatok és az adatmodellek ismerete; a felhasználók kulcsszavak beírásával találhatják meg az őket érdeklő információkat. A keresésre adott találatok relevancia alapján rangsorolódnak.

Kutatások szerint az üzleti felhasználók többsége nem éri el a kívánt információkat, így saját megérzésük alapján döntenek. Az SAP új terméke ezt a problémát oldja meg, mivel olyan intuitív szoftvert ad a felhasználóknak, mellyel a nagymennyiségű adatok közti gyors keresést biztosítja különböző vizualizációs lehetőségekkel kiegészítve.

Az új üzleti intelligencia megoldáshoz SAP Partnerként az Intel és az Adobe is hozzájárult fejlesztéssel, illetve platformtámogatással. A szoftver bármilyen adatforrásból (OLAP, struktúrálatlan, RDBMS) tud dolgozni...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek