Cikkek

Egységes kkv termékportfolió

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-08-15 12:10:03

A Linksys Business sorozatú termékei bekerülnek a Cisco kkv-portfoliójába, és sor kerül a partnerprogramok integrációjára.

A Linksys-termékek integrációja annak a folyamatba illeszkedik, amelynek során a Cisco a hazai kis- és középvállalati szegmens infokommunikációs igényeinek optimális kiszolgálását tűzte ki célul. A vállalat hazai szervezete az elmúlt két évben kiemelt figyelmet fordított a kis-és középvállalati szektorra - áll a Cisco közleményében. Ennek keretében több mint 60 partner ért el speciális kkv-minősítést, elindult Magyarországon a kedvező pénzügyi finanszírozást biztosító EasyLease program, a hazai szolgáltatók pedig a Ciscóval együttműködve több, kifejezetten a kkv-k számára kidolgozott menedzselt szolgáltatással is megjelentek.

Átállás a Cisco Linksys Partner Connection programból
A bejelentéssel több mint 20 ezer nemzetközi Linksys-partner előtt nyílik meg a lehetőség, hogy belépjen a Cisco partnerprogramjába. A Linksys Partner Connection (LPC) program tagjai 2008. szeptember 16-ig válhatnak a Cisco regisztrált partnereivé. A Cisco hivatalos partnerei hozzáférhetnek a cég által nyújtott demóeszközökhöz, és a vállalat pénzügyi ösztönzőket, értékesítési és marketingtámogatást biztosít nekik...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek