Cikkek

Egyesült a UPC és a Monortel

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-07-01 16:32:06

Az elmúlt időszak integrációs folyamatainak lezárásaképpen egyesült a Monor Telefon Társaság és a UPC Magyarország.

Közös külföldi tulajdonosa, a Liberty Global révén a két hazai távközlési vállalat már egy évtizede azonos cégcsoportba tartozik. Az elmúlt években fokozatos integráción mentek keresztül annak érdekében, hogy a UPC jobban támaszkodhasson a Monortel hagyományos távközlési szakértelmére, az MTT pedig jobban kamatoztathassa a nemzetközi háttérrel rendelkező UPC-csoporthoz való tartozását.

A szervezeti egységesítést követően idén március végén a két cég közösen újította meg arculatát, és a Monortel felvette a upc telekom márkanevet. A folyamat lezárása a mostani cégösszeolvadás, amelynek eredményeként a két vállalat jogilag is egységessé válik.

A jövőben a Monor Telefon Társaság ennek megfelelően szerződésein, különböző nyomtatványain és számláin is UPC Magyarország Kft. néven szerepel majd. A Pest megye délkeleti részén, a monori központú 29-es körzetben nyújtott upc telekom tv, telefon, internet ADSL, internet dial-up, valamint az országos hatókörű telefon, upc direct műholdas televíziós, CPS (EcoTel) és üzleti szolgáltatásokat július 1-jétől változatlan tartalommal és feltételekkel, teljes körű jogutódlással a UPC Magyarország Kft. biztosítja tovább.

Az alkalmazott technológiák különbségei miatt az egyes szolgáltatási területeken továbbra is az adott (kábeles vagy rézérpáras telefonhálózati) infrastruktúrán biztosítható vezetékes szolgáltatások maradnak elérhetők...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek