Cikkek

Dinamikus kocka a Fujitsutól

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-05-12 12:10:05

Négyről tíz százalékra növelné piaci részesedését a Fujitsu Technologies az x86-os szerverek piacán. A növekedés motorjának a ma Londonban bejelentett PRIMERGY BX900 pengeszerver-rendszert szánják.

A Dynamic Cube fantázianevű BX900-as rendszert a Fujitsu a dinamikus infrastruktúra stratégiájának részeként vezeti be. A BX900-at négy elv mentén fejlesztették ki, ezek az új áram-ellátási és hűtési koncepció az energia-költségek csökkentéséért, a teljesítmény javítása dinamikus virtualizáció segítségével, a magas rendelkezésre állás (a rendszer érzékeli a meghibásodás lehetőségét, és még a bekövetkezte előtt átáll egy másik erőforrásra), illetve a dinamikus skálázhatóságot nyújtó új rendszer-architektúra, amely hatékonyabbű teszi a befektetést. A Fujitsu szándékai szerint a PRIMERGY BX900 segítségével az ügyfelek dinamikusan alkalmazkodhatnak a különböző IT felhasználási helyzetekhez, alacsonyabb költségekkel.

A BX900 jól használható konszolidációs projektekhez: a Fujitsu Server View Resource Coordinator VE menedzsment-szoftverrel egyszerűsíthetőek az IT-műveletek, egyformán kezelhetőek a fizikai és a virtuális szerverek és áttekinthetúek a hálózatok. Emellett automatizálni lehet egyes informatikai műveleteket. A rendszer teljes redundanciával rendelkezik, a be nem tervezett rendszer-leállásokat szoftver felügyeli, és minden aktív komponenset működés közben (hot-swap alapon) lehet cserélni...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek