Cikkek

Bezárják a TomorrowNow-t

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2008-07-22 13:58:32

Az SAP nem talált vásárlót ipari kémkedéssel vádolt leányvállalatára, ezért három hónap múlva felszámolja azt.

A TomorrowNow amerikai vállalat arra szakosodott, hogy szoftvertámogatást nyújtson a PeopleSoft és a JD Edwards alkalmazások felhasználóinak, nagyjából az eredeti fejlesztők által felszámolt díj feléért. Később a Siebel és a Baan ügyfeleinek is nyújtott hasonló szolgáltatást. Az Oracle 2004-ben felvásárolta a PeopleSoftot és a JD Edwardst, majd ezt követően a Siebelt is. Egy évvel később az SAP a TomorrowNow-t akvirálta, és ezzel közelebb került a konkurens Oracle ügyfeleihez.

Tavaly márciusban az Oracle pert indított a TomorrowNow és az SAP ellen, azzal vádolva az előbbit, hogy illegálisan töltött le támogatási dokumentációt egy Oracle weboldalról. Az SAP azzal védekezett, hogy nem tudott a TomorrowNow ilyen irányú tevékenységéről.

Novemberben a vállalat bejelentette, hogy a cég eladását tervezik. A jelek szerint nem sikerült, ugyanis a mostani bejelentés szerint október 31-ig bezárják a TomorrowNow-t, a vállalat 225 ügyfelének pedig segítenek új szoftvertámogatási lehetőséget találni...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek