Cikkek

Adattárházat építene az APEH

kategória: Hírek — forrás: Computerworld — dátum: 2009-02-09 18:10:05

A kiírás szerint jövő év közepére kell elkészíteni a munkát; az ajánlatkérő PM Informatikai Szolgáltató Központja nem adott meg becsült árat.

Adóalany-centrikus adatszolgáltatási modell kidolgozására írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központja - a felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A felhívás az elvégzendő munkát így határozza meg: "Vállalkozási szerződés, melynek tárgya az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal forrásrendszereinek adataiból építkező, adattárház technológiára épülő információs rendszer fejlesztése, mely üzleti intelligencia rendszer és vezetői információs rendszer jellegű funkciókat tesz elérhetővé az APEH munkatársainak, az adózóknak, a társ- és felettes intézményeknek (Adóalany centrikus adatszolgáltatási modell - ACM)".

A munkát a jövő év közepére kell elkészíteni, becsült árat nem adott meg az ajánlatkérő.

Március elejéig lehet jelentkezni
Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt 3 évben, három feladatcsoportban - az adat- és alkalmazásmigráció, adattárház és a ráépülő üzleti intelligencia szoftverek bevezetése, illetve adattisztítás és adatminőség javítása területén - külön-külön legalább nettó 300 millió forint árbevétele származott...

A cikk folytatásához kattints ide!

Korábbi hírek